ĐOKOVIĆ: Trebala mi je sva hrabrost da zaprosim Jelenu!

- Igrao sam mnoge važne mečeve pred 20.000 ljudi, borio se za grend slem trofeje, susretao se s naletima adrenalina i s uzbuđenjima, ali trenutak kada sam zaprosio Jelenu je nešto što još nisam doživeo - rekao je najbolji srpski teniser!


Od kraja septembra Novak Đoković je veren čovek. Najbolji srpski teniser zaprosio je svoju dugogodišnju devojku Jelenu Ristić, a za taj podvig je Novaku bila potrebna velika hrabrost.

- To je neverovatno iskustvo. Igrao sam mnoge važne mečeve pred 20.000 ljudi, borio se za grend slem trofeje, susretao se s naletima adrenalina i s uzbuđenjima, ali trenutak kada sam zaprosio Jelenu je nešto što još nisam doživeo. Drago mi je zbog toga, blagosloveni smo što smo vereni i što ćemo se venčati uskoro.


Đoković nije želeo da otkriva detalje veridbe. - Nadrljaću ako otkrijem sve detalje, pa ću pokušati da uopštim. Osam godina smo u vezi, od toga pet godina živimo zajedno u Monaku, putujemo zajedno… Prošli smo mnoge uspone i padove u vezi. Pored porodice, ona mi je najveća podrška u životu. Volim je svim srcem i za nas je ovo prirodan sled događaja, sledeći korak u našoj vezi.

Nole se na vreme pripremio za veridbu i raspitivao se šta bi moglo da ga dočeka kada postavi sudbonosno pitanje. - Raspitivao sam se kod onih koji su to već prošli o iskustvima prilikom prosidbe, interesovao sam se na šta treba da budem spreman… Ali svi su mi rekli da ću pravi utisak steći tek kad dođe trenutak da postavim pitanje. Bila mi je potrebna sva moguća hrabrost – iskreno je rekao Đoković.