Nina na bini u društvu najpoznatijih muških vokala sa ex Ju prostora

Koncert koji će sjajna hrvatska pevačica Nina Badrić održati 26. oktobra u “Kombank areni”, predstavljaće spektakl za pamćenje, pogotovo imajući u vidu da će, kako piše domaća dnevna štampa, pozivajući se na pouzdane izvore, njeni specijalni gosti biti Željko Joksimović, Toni Cetinski, Hari Mata Hari i Sergej Ćetković! Pomenuti velikani bi svojim glasovima trebali da uveličaju događaj za koji se već danima traži karta više.  

Kao potencijalni gost spominje se još jedan muškarac, ali ne pevač. Naime, prema nekim napisima na Tviteru, Ninin gost trebalo bi da bude i voditelj Ivan Ivanović, koji će se na scenu popeti kao izvođač, jer se šuška da će njih dvoje otpevati pesmu “Lili”, inače pesmu Vlade Kalambera.

Nina je čest gost Beograda, 2009. je pevala u prepunom Centru “Sava”, prošle godine je održala dva rasprodata koncerta u Pozorištu na Terazijama, a nastupala je i u brojnim beogradskim klubovima.

U maju ove godine sa numerom “Nebo” predstavljala je Hrvatsku na “Evrosongu” u Bakuu, a nedavno je predstavila i spot za novi singl sa albuma “Nebo”, objavljenog u decembru prošle godine, “Sanjam da smo skupa mi”.