Sergej Ćetković u Kombank Areni 14. februara

Jedan od omiljenih pevača pop muzike, Sergej Ćetković, ulepšaće mnogima Dan zaljubljenih naredne godine, solističkim koncertom u Kombank Areni. Posle skoro tri godine, Sergej sprema novo iznenađenje za svoju publiku 14. februara 2013. Godine, kada će po drugi put u karijeri nastupiti baš u Areni.

Povodom ovog, za njega značajnog koncerta, Sergej Ćetković je između ostalog rekao da je 14. februar pravo vreme da ponovi druženje sa svojom publikom, posle, kako je rekao, fenomenalnog koncerta na desetogodišnjicu njegove karijere. Sergej se jako raduje ovom koncertu, za koji je rekao da će biti “jedno lepo muzičko veče sa malo drugačijom i intimnijom atmosferom, koja će biti prilagođena samom datumu održavanja koncerta”.

“Već puno radimo oko repertoara na kome će se naći neke stare pesme koje nismo svirali par godina, ali u novom ruhu i sasvim drugačijim aranžmanima. Sve u svemu, obećavam još jedno lepo druženje i jedva čekam da vas ponovo vidim u Areni", izjavio je ovaj izuzetno popularan pevač. Sergej je najavio i novi singl, koji će uskoro izaći kao najava za novi, inače šesti po redu, album koji je u planu za 2013. godinu. Tim singlom, Ćetković će najaviti i concert na kojem se očekuju fanovi iz svih republika bivše Juge.

Ulaznice za koncert Sergeja Ćetkovića biće uskoro u prodaji.