TROPICO & DZENAN U DUETU

Posted in vesti

20/04/2018

Posle odličnog prijema pesme "Samo idi" Tropico bend obradovao je fanove još jednom novom pesmom. "Sinovi tame" naziv je duetske pesme, čija će vas ekranizacija oduševiti.

Izvor: Većernje Novosti

Nakon nekoliko godina od više nego uspešne saradnje na duetskoj pesmi, Tropico bend i Dženan Lončarević rešili su da ponovo obraduju svoju publiku i predstavili su drugu po redu, zajedničku numeru.

Kako je naime, pesma "Veruj bratu", koju su poznati muzičari snimili pre sedam godina, postala jedna od najslušanijih u protekloj deceniji, Dženan i Tropikanci nisu mnogo razmišljali kada im je Dragan Brajović Braja ponudio tekst za još jedan duet.


"Kad imate tu sreću da u poslu kojim se bavite nadjete dobrog prijatelja, pa još sjajnog muzičara, onda sa zadovoljstvom ulazite u zajednički rad", kaže Sale iz Tropica, dodajući da je jedva čekao premijeru njihove pesme.

Ni Dženan ništa manje nije nestrpljiv kada je reč o sudu publike:

" Mnogo truda, ozbiljnog studijskog rada i ljubavi uloženo je u ovu pesmu. Nismo je snimili tek tako i reda radi. Zbog toga verujem da će naša publika i ovog puta znati da nas prepozna, tako da jedva čekam njihovu reakciju".

Izvor: Svet.rs

Osim Vuka Kostića, koji je u ovom spotu preuzeo rediteljsku palicu i našao se u jednoj od glavnih uloga, u ekranizaciji nove duetske pesme učestvovao je i sjajni, talentovani glumac Miodrag Dragičević, zvezda serije "Ubice mog oca".

Ako je suditi po reakcijama publike i yt pregledima, Dženan i Tropico uspeli su, još jednom kroz ovu emotivnu pesmu praćenu filmskom pričom, da nam pokažu snagu bratske ljubavi i sasvim smo sigurni da je ovo još jedan duet o kome će se pričati. Makar deceniju...