BLAH BLAH BAND SPREMA NOVU PESMU

Posted in vesti

27/03/2018

Na nedavno održanoj proslavi Magic recordsa predstavili su nam se svi izvođači ove izdavačke kuće. Pored mnogih, publiku je fenomenalnim nastupom zabavio i Blah Blah Band.

Foto: Luka Stefanović

Ovih dana vredno rade na novoj pesmi, pa smo iskoristili priliku da od pevača Blah Blah benda, Dušana i Tijane, saznamo neke od detalja.

Foto: Luka Stefanović

Na pitanje, šta publika može da očekuje od njih, Dušane je rekao:

"Definitivno novu pesmu, koja će biti malo drugačija od svega što smo do sada radili. Modernija i različita od svega sto se nudi kod nas po već ustaljenom šablonu."

Foto: Nemanja Novaković

Pevačica Blah Blah benda važi za jednu od retkih koja sa lakoćom peva sve žanrove , pa nas je zanimalo da li je Tijana, pre bila za to da nova pesma bude balada ili bržeg ritma?

Foto: Nemanja Novaković

"Neću reći da mi je svejedno, ali mnogo mi je važnije da osetim pesmu i da uspem da je na najbolji način iznesem. Zaista nema pravila, to nekada može biti balada, nekada brža numera, sve je u tom nekom prepoznavanju pesme i izvođača, emocije, trenutka i energije."

Ono što je sigurno jeste da ćemo uskoro uživati u još jednom hitu Blah Blah benda, a u međuvremenu iskoristite priliku da budete na nekoj od njihovih svirki. Nećete pogrešiti.

Foto: Luka Stefanović