NOVI HIT TROPICO BENDA

Posted in vesti

22/03/2018

Posle tri godine od poslednjeg albuma, Tropico bend, obradovao je publiku novim hitom!

Popularni bend ima u planu još dve nove pesme, a singl "Samo idi" uvod je u ono što nas čeka , što je potvrdio i frontmen Tropica:

"Osim ove pesme, iznedićemo publiku sa još dve sjajne numere, koje ćemo izdati u narednih mesec dana. Svaka od njih je različita, ne samo jedna od druge, već i od svega što smo do sada radili", rekao je Sale.

Tropico bend je za singl "Samo idi" uradio i spot u kojem je glavna uloga poverena zvezdi serije "Vojna akademija", sjajnoj Dragani Dabović Ćukvas.

Ali, to nije sve kada je reč o iznenađenjima, koje nam je Tropico pripremio u saradnji s poznatim srpskim glumcima i pevačima. Naime, jedna od najavljenih pesama ovog benda biće duetska i to sa Dženanom Lončarevićem, za koju je takođe u planu spot. Zanimljivo je da će rediteljsku palicu, kada je reč o ekranizaciji ovog video klipa, preuzeti niko drugi do Vuk Kostić, što je Sale i potvrdio:

"Tačno je da smo ponovo ukrstili koplja sa Dženanom i Vukom, koji se pored uloge reditelja našao i u glavnoj ulozi u spotu. Jedino što mogu da kažem jeste da očekujete jedno veliko iznenađenje i pravu filmsku priču!"