Nina Badrić odbrojava dane do koncerta u Areni

Sjajna hrvatska pevačica Nina Badrić, koja će 26. oktobra održati koncert u “Kombank areni”, kaže da je spremna za najveći izazov u svojoj karijeri i obećava spektakl za muzičke sladokusce. Nina napominje da će ostati dosledna sebi, da u “Areni” neće biti bespotrebne scenografije i koreografije, jer želi da publika bude fokusirana na to kako ona peva. Badrićeva je najavila i da je spremila nekoliko iznenađenja za publiku, uključujući tu i specijalne goste sa prostora bivše Jugoslavije, čija imena želi da sačuva u tajnosti do koncerta. Inače, Nina je čest gost Beograda, 2009. je pevala u prepunom Centru “Sava”, prošle godine je održala dva rasprodata koncerta u Pozorištu na Terazijama, a nastupala je i u brojnim beogradskim klubovima.

Nina, koja već godinama važi za jednu od najboljih i najomiljenijih pevačica u zemljama regiona, karijeru je započela kao devetogodišnja devojčica u horu “Zvjezdice” i, kako kaže, zahvaljući mnogobrojnim nastupima sa horom stekla je sigurnost na sceni. Solističku karijeru započela je tokom devedesetih, a nakon velikog hita “Ja za ljubav neću moliti”, Nina je nastavila da niže uspehe, p je do sada izdala sedam albuma, a zahvaljujući sjajnom glasu i upečatljivim nastupima, pridobila je vernu publiku koja je prati na svim koncertima.

U maju ove godine sa singlom “Nebo” predstavljala je Hrvatsku na “Evrosongu” u Bakuu. Ulaznice za Ninin koncert mogu se kupiti po ceni od 1.200 i 2.200 dinara.