“Who See” dobitnici nagrade MTV Best Adria Act!

Crnogorski sastav “Who See”,koji je po prvi put bio nominovan, osvojio je nagradu MTV Best Adria Act. Pobedu su odneli u veoma jakoj konkurenciji, koju su činili Elemental, MVP, T.B.F. i Trash Candy.

Who See su svoju veliku pobedu u trci za nagradu 2012 MTV Best Adria Act prokomentarisali na sledeći način: " Zahvalni smo MTV-ju i njihovim gledaocima, kao i svima koji su nam dali vetar u jedra. Posebno se zahvaljujemo ljudima koji vole naš rep i koji nisu štedeli ni prste ni miševe prilikom glasanja. Velika je ovo satisfakcija i nagrada za naš osmovekovni trud u hip hop kulturi. Vole vas Noyz i Đed!"

Ipak, glasanju ovde nije kraj! Naredne dve nedelje, od 15. do 29. oktobra u ponoć, Who See ulaze u sledeći krug i borbu za novu titulu Best European Act. Nakon proglašenja najboljeg evropskog izvođača 30. oktobra, pobednik će se nadmetati sa drugim nominovanim izvođačima iz Latinske Amerike, Severne Amerike, Azije-Pacifika i Afrike/Indije/Bliskog istoka za prestižnu titulu WorldWide Act.

Ovogodišnja dodela evropskih MTV nagrada, održaće se 11. novembra u Frankfurtu u Nemačkoj. Voditeljka ovogodišnjih nagrada biće nemački supermodel Haidi Klum.