ČORBA U BEOGRADU SVIRA U NOVEMBRU

Posted in vesti

19/10/2017

Priča o Ribljoj čorbi traje gotovo već četiri decenije, a grupa svoj veliki jubilej proslavlja nizom koncerata sa svojom vernom publikom

U Velikoj dvorani Sava centra, 15. novembra jedna od najpopularnijih srpskih i jugoslovenskih rok grupa Riblja čorba održaće još jedan akustični koncert – "Čorba se čuje i bez struje".

Po rečima frontmena Bore Đorđevića "muzika ima smisla samo, ako dobije novu dimenziju" i dobila je izvođenjem dobro poznatih pesama u novim aranžmanima. Akcenat je na laganim pesmama koje nisu godinama svirali, poput „Ja je gledam kako spava“ ili "Da, to sam ja", „Evo ti za taksi“ i "Bilo je žena"… u potpuno novom ruhu s gitarama i gudačima.

Beogradski koncert biće nešto sasvim drugačije od onih na koje su navikli publiku i prisutne očekuju mnoge pesme koje su obeležile veliki period eksjugoslovenskog rokenrola.

Za prethodna dva akustična koncerta koji su izvedeni u Sava centru, Velika dvorana je bila mala da primi sve ljubitelje rock zvuka pa se očekuje veliko interesovanje I ove godine.