DECENIJA BEZ TOŠETA

Posted in vesti

09/10/2017

Na velikom video-bimu premijerno je emitovana Tošetova do sada neobjavljena pesma "Light the flame", koja će se uskoro naći na novom posthumnom albumu

Na trgu u Skoplju, u četvrtak uveče je 10. put zaredom održan koncert "Budi i ti deo Tošetovog zvezdanog neba" u znak sećanja na tragično nastradalog makedonskog pop pevača Tošeta Proeskog.

Jedan od najpopularnijih pevača mladje generacije nastradao je 16. oktobra 2007. na auto-putu Zagreb - Lipovac, kod Nove Gradiške, a poslednji koncert u Skoplju Proeski je održao 5. oktobra te godine na Gradskom stadionu.

Na velikom video-bimu premijerno je emitovana Tošetova do sada neobjavljena pesma "Light the flame", koja će se uskoro naći na novom posthumnom albumu, a publika je puna dva sata uživala i u najlepšim segmentima sa nastupa makedonske zvezde.

Nizom manifestacija u narednom periodu biće obeležena decenija od pogibije Proeskog, a tim povodom će, pod pokroviteljstvom fondacije koja nosi pevačevo ime, biti objavljena još jedna njegova pesma, "Secret place", za koju se snima i spot.