STIGAO JE BEBEKOV NOVI ALBUM

Posted in vesti

12/09/2017

"Ono nešto naše" je naziv albuma kojim popularni pevač obeležava četrdeset godina karijere

U prodaji je novi studijski album Željka Bebeka "Ono nešto naše" koji je pevač najavio singlom "Prvak svijeta". Ovu pesmu Bebek je izveo uživo na CMC festivalu u Vodicama 2015. godine, godinu dana nakon obeležavanja 40 godine uspešne muzičke karijere.

Na albumu se nalazi devet pesama čiju produkciju potpisuje Branimir Mihaljević, ujedno i autor većine pesama i potpisnik svih aranžmana na albumu.

"Posebno mesto u mom srcu zauzima pesma 'Ako voliš ovu ženu' koju pevaju, po meni dva najveća pevača, Oliver Dragojević i Bebek. Na albumu učestvuju i moje kolege, sjajni autori i to naše poznanstvo i međusobno poverenje rezultiralo je odličnim albumom koji je raznolik na prvo slušanje, od balada do rokerskih pesama" objasnio je Mihaljević.

I sam Željko je više nego zadovoljan snimljenim pesmama a kako kaže jedva je čekao da album izadje: "Od trena kad smo završili sa snimanjem nestrpljivo smo čekali dan kad ćemo ga i fizički držati u rukama. Izlazak albuma prati meni jedna od najlepših pesama u mojoj karijeri i veliko hvala Oliveru koji ju je otpevao sa mnom. Radili smo je s toliko emocija da smo ponekad morali da pravimo pauze kako bismo je nastavili raditi bez suza" istakao je pevač i dodao da će sasvim sigurno sve pesme svirati na koncertima.

"Ono nešto naše" trinaesti je Bebekov studijski album koji nastavlja njegovu muzičku putanju s pesmama koje će biti zapisane na nekoj novoj Antologiji.