ČOLINA "MALA" SLUŠA SE I U EVROPI

Posted in vesti

03/07/2017

Jedan od najuticajnijih evrovizijskih portala "Eurovision on Top", uvrstio je novu pesmu Zdravka Čolića na vrh svoje top liste u konkurenciji izvođača iz cele Evrope.

Portal koji okuplja milione fanova najveće evropske muzičke manifestacije, Čolićevu je novu pesmu "Mala" stavio na listu "TOP 20+5" noviteta.

Iako je na Evroviziji nastupao davne 1973. godine sa pesmom "Gori vatra", evrovizijski fanovi iz celog svijeta i dalje pomno prate rad popularnog Čole.

Zahvaljući glasovima svih onih koji vole Čoline pesme, njegov aktualni singl "Mala" trenutno je na prvom mestu ove top liste.

Zdravko je iza sebe, na listi ostavio brojna popularna imena poput ovogodišnjeg pobednika Eurosonga Salvadora Sobrala, Helenu Paparizo, Laru Fabian, Ruslanu i brojne druge.

Novi singl, Čola je objavio na svoj rođendan, 30.05., a spot za pesmu u kome jednu od uloga tumači i poznata glumica Jelena Gavrilović, prikupio je izuzetno pozitivne komentare kritičara i publike.

"U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pesma s novog albuma koju predstavljamo, a koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima", rekao je Čolić povodom objavljivanja ovog singla.

Sada je jasno kako će novi album jedne od naših najvećih muzičkih zvezda zainteresovati ne samo regionalnu, već i svetsku publiku.