MAGIC RECORDS IMA NOVO POJAČANJE

Posted in vesti

27/06/2017

Izdavačka kuća "Magic records" predstavlja nam novi singl izvođača Nikole Nikolića Džonija

Izdavačka kuća Magic records ima za cilj da okupi pre svega kvalitetne i autentične pevače. Takođe pruža šansu neafirmisanim i poluafirmisanim izvođačima. Na ovaj način Magic records želi da osveži muzičku scenu, a primer za to je i saradnja sa Nikolom Nikolićem Džonijem.

Domaća publika je imala priliku da ga upozna u popularnim muzičkim takmičenjima. Jedno od njih je i 3K dur u okviru kojeg je psme izvodio uz pratnju Nevernih beba. Do sada je ostvario uspešnu saranju sa grupama Riblja čorba, EKV, Kerber, Lexington, pevačima Dadom Topićem, Natašam Bekvalac i drugima.

Nikola Nikolić Džoni je multiinstrumentalista koji pored sviranja pet instrumenata komponuje i piše pesme. Iza njega je veliki broj koncerata i nastupa širom sveta. Pored domaćih imao je priliku da bude i jedan od retkih učesnika svetskih festivala na kojima su nastupali najveći svetski muzičari.

Trenutno radi na svom prvom albumu koji najavljuje singlom "Uspomene", a uskoro će se snimati i spot za ovu pesmu. U medjuvremenu, pesmu možete da čujete na radiju JAT I HIT FM radiju.