PRVI KONCERT MAYE SAR U BEOGRADU

Posted in vesti

17/01/2017

Poznata po predivnom glasu zbog kojeg je godinama pevala prateće vokale brojnim svojim kolegama, ova kantautorka proslavila se nastupom na EvrovizijiRegionalno poznata kantautorka Maya Sar u sklopu svoje turneje "Live in Theatre" prvi put će održati koncert u Beogradu 22. februara u Pozorištu na Terazijama.
Nastup u prestonici Srbije sledi nakon uspešnih i rasprodatih gala koncerata u Banjaluci, Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Zenici.
Maja je tim povom rekla: "Uzbuđenje je veliko, jer će to biti moj prvi koncert u Beogradu i Srbiji. Kao i do sada, moj tim i ja vredno radimo na pripremama i osmišljavanju detalja za ovaj nastup. Nakon uspešne turneje 'Live in theatre' koju smo imali u teatrima BiH, Beograd je prvi na listi gradova u regiji gde ćemo se moj desetočlani bend i ja predstaviti, i time započeti regionalnu turneju. Radujem se susretu s publikom, pogotovo u čarobnom ambijentu Pozorišta na Terazijama, koje samo po sebi već ima predznak kultnog mesta", ističe Maya.Publika koja prati domaću pop scenu odlično poznaje dosadašnji rad ove pevačice i kompozitorke koja ih je osvojila još 2010. godine prvim singlom "Nespretno". Maya Sar je inicijator regionalne humanitarne akcije za borbu protiv raka grlića materice "Moj je život moja pjesma" i autor istoimene pesme, koju je otpevala sa Aleksandrom Radović, Ninom Badrić i Karolinom Gočevom.Evrovizijski hit "Korake ti znam" Maya Sar je napisala i otpevala 2012. godine, a danas je to jedna od najizvođenijih numera u svim našim muzičkim takmičenjima. Njen prvi samostalni album pod nazivom "Krive riječi" objavljen je 2013. godine i postigao je izuzetan uspeh u svim zemljama bivše Jugoslavije.Inače, ova kantautorka potpisuje najveći hit sa aktuelnog albuma Zdravka Čolića, baladu "Zar se nismo shvatili", a mnogi je znaju i kao članicu benda Dina Merlina, sa kojim je više od deceniju nastupala na koncertnim turnejama širom sveta.Ulaznice za koncert Maye Sar u Beogradu su u prodaji na blagajni Pozorišta na Terazijama.