Aleksandra Kovač u mjuziklu po motivima Hičkoka

Pripreme su bile veoma opsežne, a audicije za ansambl, koji će brojiti oko 40 članova, od čega 24 člana hora, održavale su se tokom maja i juna. Kako je način pevanja u ovom mjuziklu pop žanr, ne čudi što je izbor pao upravo na Aleksandru Kovač, kojoj će partner biti već iskusni Ivan Bosiljčić.

Među kandidatkinjama za glavnu žensku ulogu našla se i Nevena Đorđević, finalistkinja muzičkog šou-programa „Prvi glas Srbije“, ali je uloga na kraju pripala Aleksandri Kovač, koja je do sada često sarađivala s teatrom Madlenianum komponujući muziku za brojne predstave.
Povodom ove uloge, Aleksandra je rekla da se na audiciji pojavila na preporuku svoje profesorke solo pevanja ali da kako nije znala šta je tamo očekuje, nije se naročito ni pripremala.

Režija mjuzikla je poverena Nebojši Bradiću, a dirigentska palica pripala je Đorđu Stankoviću. Muziku i aranžman je pisao Silvester Levai, poznati mađarski filmski i pozorišni kompozitor rođen u Subotici, koji je tokom karijere sarađivao s velikim svetskim zvezdama - od Eltona Džona, preko Majkla Daglasa, Čarlija Šina, do Džordža Lukasa.