AKO STE SE POŽELELI BENDA “NIČIM IZAZVAN”…

Posted in vesti

24/10/2016Ničim Izazvan se, nakon dva uspešna albuma okreće singlovima i najavljuje novi, zreliji zvuk sa pesmom "Daleki kraj". U pesmi se kao gost pojavljuje I pevačica Nevena Glibetić, koja je dugogodišnji verni Marčelov muzički saborac. Na pitanje kako je do ove saradnje uopšte došlo, Bojan Gluvajić glavni vocal benda je rekao: "Već na samom početku, dok se još pesma oblikovala u glavi, znao sam da bi ona bila idealna kao prateći vokal. Na našu sreću, Nevena nije mnogo razmišljala kad sam je pozvao da udružimo snage".Nevena je pak bila oduševljena idejom: "Oni su moje veoma drage muzičke kolege. Bend koji je već svojim debitantskim albumom stigao u prve redove regionalne muzičke scene. Pravi su drugari, veoma predani svojoj muzici, koju ja volim i privatno da slušam. Svi sa nestrpljenjem čekamo da publika čuje kako zvučimo zajedno".U stvaralačkom procesu oko singla "Daleki kraj" sastav Ničim Izazvan držao se oprobane formule – producenta Đanija Pervana (Letu štuke, Darko Rundek), koji je bio zadužen i za produkciju njihova dosadašnja dva albuma.

S obzirom da im je ovo trinaesti video po redu, bend se dodatno potrudio da ovo bude i najozbiljniji do sada za neku njihovu pesmu. Spot za "Daleki kraj" je sniman u Novom Sadu a režiju i kameru potpisuje Daniel Girizda.

Nastavljaju sa koncertima širom regiona, a novosadska publika će prva imati priliku da "Daleki kraj", kao i nove pesme koje će se naći na novom albumu, čuje uživo krajem oktobra na manifestaciji "Oktobarfest".