VREME JE ZA EXIT!

Posted in vesti

07/07/2016

Leto je godisnje doba kada su aktuelni festivali. Novi Sad, Vrnjačka Banja, Beograd... Birajte i uživajte!Prvi u nizu brojnih letnjih muzičkih festivala svakako je Exit koji počinje danas i traje do 10. Jula. Mnogobrojni gosti sa svih meridijana i iz preko 60 zemalja sveta stižu u Novi Sad i sve je spremno za početak ovogodišnjeg magičnog EXIT festivala! Pristigli su gosti sa doslovno svih kontinenata, a ove godine se broj stranih turista povećao za čak 30 odsto u odnosu na prošlogodišnji EXIT.Pored gostiju iz Velike Britanije, Holandije i svih zemalja u okruženju, ove godine pojačano su došli gosti iz Grčke, Turske, Rusije, Poljske, Australije, Francuske i Španije, a tu su i gosti iz Meksika, Argentine, SAD, Kanade, Brazila, Južnoafričke republike i udaljenih Kine i Japana!

Već od vikenda gradom vlada dobro poznata predfestivalska atmosfera, a večeras od 19h biće otvorene kapije Petrovaradinske tvrđave. Svake večeri će 45-50.000 ljudi iz preko 60 država širom sveta, prolaziće kroz njih da bi pratili nastupe preko 700 izvođača na oko 20 bina i festivalskih zona.

Prognoze pokazuju da nas očekuje sunčano i toplo vreme tokom festivala. Ulaznice za EXIT dostupne su još samo za publiku u Srbiji, a određeni broj ulaznica biće dostupan i svake večeri na festivalskim blagajnama na tvrđavi koje sa radom počinju od 19 časova!