KRAGUJEVAC DOMAĆIN 6. ARSENAL FESTA

Posted in vesti

21/06/2016

Arsenal Fest 06 najaviće besplatnim svirkama na nekoliko lokacija u Kragujevcu pop muzičar Dejan Cukić, klavijaturista Saša Lokner, pankeri Novembar i brojni drugi izvođači 21. juna na Svetski dan muzike! Arsenal će biti održan 23, 24. i 25. juna u Kragujevcu uz nastupe Skunk Anansie, Toy Dolls, Asian Dub Foundation, Bajage i Instruktora, Partibrejkersa, Beogradskog sindikata i brojnih drugih.

Na Svetski dan muzike 21. juna na Forest Stage-u u kragujevačkom Velikom parku od 17:00 nastupiće bendovi Trag, Stroganov, Crveni karton i Chip ‘n’ Charge, a zatim Novembar i Dejan Cukić i njegov Spori ritam bend.Partibrejkers, Električni orgazam, Majke, Mortal kombat, Zoster i Viva Vox samo su neki od izvođača 6. po redu Arsenala koji će trajati tri dana.

Internacionalno priznati beogradski hor Viva Vox - čuven po a kapela izvedbama rok klasika poput "Du Hast" Rammstein-a i Prodigy miksu - imaće čast da 23. juna otvori program na Main Stage-u Arsenala, gde su zvezde prve večeri britanski alternativci Skunk Anansie.Explosive DJ Stage, Garden Stage, Air Guitar Stage, i Silent Stage su mesta gde će I ove godine svirati I nastupati brojni muzičari I DJ-evi koji će privući mnogo ljubitelja dobrog zvuka. Zato se zabavite!