DUET O SREĆI

Posted in vesti

20/06/2016

Oliver i Gibonni predstavljaju novi singl “Sreća” sa zajedničkog albuma “Familija”Autori i interpretatori muzike za sve generacije, koje uz veliko prijateljstvo vežu i brojne muzičke saradnje i međusobna gostovanja na koncertima, poslednji duet su objavili pre 22 godine. Ovoga puta Oliver Dragojević I Zlatan Stpišić Gibonni pevaju o sreći.
Pesmu je napisao mlađi Splićanin, pa je o njoj rekao i par reči: ”Tema ove pjesme je malo kao hod po tankom ledu jer je u biti autoironična, ali sad slušam komentare prijatelja, publike i vidim da će ju svatko shvatiti na svoj način”.Gibo je duet sa Dragojevićem nazvao posebnim iskustvom jer je, kako je rekao, Oliverov vokal prepoznatljiv među milionima izvođača. “Obojica smo stvarno zadovoljni kako je ovo ispalo. Imao sam priliku nekoliko puta izvesti 'Sreću', doduše sam na koncertima i na prvi start teme i melodije publika odmah reagira, znaju tekst, prijatno me to iznenadi istakao je Gibonni.

Sve pesme na albumu “Familija” napisao je Gibo, tokom dve godine druženja, dugih razgovora i puno muzike sa Oliverom i na Korčuli, i u Splitu.

Prvi zajednički koncert kojim će Oliver i Gibonni promovisati zajednički album održaće se 27. avgusta u pulskoj Areni.