Bajaga posle 5 godina svira u Podgorici

Bajaga i Instruktori predstavili su domaćoj publici pre nekoliko meseci novi album “Daljina, dim i prašina”, koji se u prodaji pojavio uz zbirku pesama. Iako se očekivalo da pevač poradi malo ozbiljnije na promociji novog materijala, čini se da je ista izostala. Ali kako i dolikuje jednom velikom rok bendu, Instruktori će sa Bajagom nove pesme promovisati javnim nastupima tj. koncertima, te na taj način ispipati puls publike u vezi novih pesama. Jedan od nastupa koji se sa nestrpljenjem očekuje je koncert koji će se održati 26. Septembra na platou ispred Univerziteta Donja Gorica u Podgorici. Biće ovo prvi Bajagin concert u glavnom gradu Crne Gore, kojem se podjednako raduju i on I publika.
Momčilo Bajagić i njegov bend sviraće besplatno za stanovnike Podgorice na koncertu koji se održava u okviru manifestacije Otvoreni dani nauke.

Prethodno, Bajagu i Instruktore moći će u petak, 21. septembra, da gledaju i slušaju građani Temišvaru, na koncertu koji će se održati u okviru jednodnevnog festivala povodom Dana prekogranične saradnje.