SANJA VUČIĆ PREDSTAVLJA SRBIJU NA EUROSONGU

Posted in vesti

08/03/2016

Srbija izabrala svog predstavnika za 61. "Pesmu Evrovizije", koja se od 10. do 14. maja održava u glavnom gradu Švedske. Pesmu ćemo ipak premijerno čuti 12.martaSrbiju će na 61. "Evrosongu" u Švedskoj, od 10. do 14. maja, predstavljati Sanja Vučić s pesmom "Goodbye", koju je napisala i komponovala Ivana Peters. Dvadesetdvogodišnja pevačica kruševačke grupe "ZAA" pevaće u Stokholmu na engleskom jeziku i mnogi veruju da će njen moćan glas i snažna poruka pesme, koja govori o borbi protiv nasilja nad ženama, odjeknuti Evropom.

Talentovana i energična Sanja je na konferenciji za medije izrazila zadovoljstvo što će braniti boje naše zemlje na prestižnom muzičkom takmičenju i otkrila kako joj je jedan telefonski poziv promenio život.

“Čim sam čula pesmu znala sam da je za mene, a Ivanina i moja energija i muzički senzibilitet su se u potpunosti poklopili. Još nisam svesna šta mi se dešava. Plasman mi nije najbitniji i daću sve od sebe da se u Švedskoj predstavim u najboljem svetlu, rekla je ova talentovana kruševljanka.Predstavnik Srbije na "Evrosongu" ove godine je izabran na internom konkursu, odlukom urednika muzičke redakcije RTS. Autorka kompozicije Ivana Peters, koja je napisala pesmu i na srpskom jeziku "Iza osmeha", naglasila je da joj je drago što je deo našeg "evrovizijskog" tima.“Pesma nije bila namenjena "Evrosongu", radila sam je prvenstveno za sebe, a za sebe uvek radim najbolje” rekla je Ivana, bivša članica "Tap 011" i frontmen "Negativa".

“Kada sam čula Sanjin raskošan glas, shvatila sam da ćemo na momente morati da ga ukrotimo. Niko nikad nije bolje otpevao moju pesmu, čak ni ja. Ubeđena sam u uspeh kompozicije”dodala je ova fantastična interpretatorka. Sanja je pred predstavnicima medija otpevala refren pesme "Goodbye" koju će gledaoci premijerno čuti 12. marta u specijalnoj emisiji "Pesma Srbije za Evropu" koja će biti emitovana na RTS-u.