VRAĆA SE ORUŽJEM PROTIV OTMIČARA

Posted in vesti

04/03/2016

Zrenjaninski bend održaće veliki povratnički koncert u Beogradu!Na talasu novih singlova koje su objavili poslednjih nekoliko meseci, kultni zrenjaninski bend Oružjem Protivu Otmičara se vraća na scenu. Dobri stari pop pank u Mikser House-u slušamo 5. marta, sa početkom u 21 čas.

Te martovske subote će nam OPO odsvirati one čuvene numere poput "Mladiću moj", "Vidim se", "1000" koji su ih lansirali među najpopularnije bendove regiona tih davnih devedesetih, ali i novije, i ništa manje kvalitetne, stvari kao što su "Progutaj me", "Vrati mi snove" i ostali singlove koji nas teraju na ples i najavljuju i duuugo očekivani novi album na kojem Otmičari vredno rade.Bend Oružjem Protivu Otmičara su 1994. osnovali Nikola Pavković, Draga Antov, Dragana Mrkajić i Goran Savić, ali ćemo ih 5. marta videti u nešto drugačijem sastavu. Naime, u Mikser House-u sviraće i pevati: Verica Veka Marinković (vokal), Pavle Kirćanski (gitara), Nebojša Durmanović (bubnjevi), Nikola Pavković (bas).

Ulaznice za concert su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni 600 dinara, dok će na ulazu cena biti 800 dinara.