KONCERT “INDEXI I PRIJATELJI” U MARTU

Posted in vesti

19/02/2016

“Indexi i prijatelji” 21. marta u beogradskom Cenrtu "Sava".U prodaji su karte za koncertni spektakl koji će biti održan sledećeg meseca u Centru "Sava". U pitanju je koncert "Indexi i prijatelji" na kojem će nastupi nekadašnji članovi Indexa Fadil Redžić, (basgitara), Ranko Rihtman, Neno Jurin i Kornelije Kovač (klavijature), Peco Petej i Miroslav Šaranović (bubnjevi) i Muris Varajić (solo gitara).

Pesme Indexa "Da sam ja netko", "Sanjam", "Bacila je sve niz rijeku", "Sve ove godine" ... na koncertu u Centru "Sava" pevaće Željko Bebek, Dado Topić, Massimo, Hari Mata Hari, Goran Karan, Aleksandra Kovač, Boris Novković, Loša, Aki Rahimovski, Branko Đurić Đuro, Amel Ćurić….Inicijator projekta i producent koncerata Tomislav Kašljević, nastavlja koncertnu tradiciju koja traje i obnavlja se iz godine u godinu još od 2007.

"Ovo je još jedan koncert posvećen legendama! Od samog početka,okupljamo se da ovim koncertima odamo počast velikoj grupi, a uvek smo u mislima spreminulim članovima Indexa Davorinom Popovićem, Bodom Kovačevićem, Đorđem Kisićem,Đorđem Novkovićem i Encom Lesićem". Ulaznice za koncert se mogu kupiti po cenama od 1.800, 2.100 i 2.700 dinara.