FRAJLE ODUŠEVILE PARIŽANE

Posted in vesti

08/02/2016

Frajle su bile gošće na tradicionalnom Svetosavskom balu koji se već 11 godina održava u Parizu.Potencijalne predstavnice Srbije na ovogodišnjem Eurosongu, nastupale su u glavnom gradu Francuske. Frajle su pevale na brodu tokom plovidbe Senom, u društvu 200 zvanica, predstavnika različitih ambasada, kulturnih centara. “Bila nam je čast što smo bile deo Svetosavskog bala. Svečan i inspirativan je osećaj da nastupate dok plovite Senom, pogotovo kad ste svesne povoda i značaja obeležavanja ove tradicije” istakle su popularne novosađanke.

Prvi utisci po povratku iz Pariza su fenomenalni: “Verovale smo da će nas Pariz očarati, jer kad smo snimile pesmu ‘Je suis folle de toi’ sa čuvenim Stochelom Rosenbergom, on nam je uneo duh ove zemlje. Pariz je grad ljubavi koji nadahnjuje i čini nam se da se iz njega vraćamo sa gomilom novih ideja”.

Frajle su imale svega nekoliko dana predaha od početka godine. Aktivnosti u Srbiji i regionu, promocija albuma “B strana ljubavi” i snimanje novog spota već su uveliko u kalendaru za 2016.