PILOTI OBJAVLJUJU ALBUM ZA DAN ZALJUBLJENIH

Posted in vesti

03/02/2016Muzičar Zoran Kiki Lesendrić i grupa "Piloti" obradovaće fanove za Dan zaljubljenih novim studijskim albumom "Širom zatvorenih očiju" sa 11 pesama. Posle godinu dana intenzivnog rada na novim pesmama, popularni pevač i kompozitor ističe da jedva čeka da čuje reakcije publike. “Od ukupno 20 kompozicija, izabrao sam 11 ljubavnih pesama i prezadovoljan sam albumom “ rekao je Kiki i dodao da je sarađivao sa sa mnogobrojnim muzičarima, a sa Sarom Jovanović snimio duet.

Dok na mnogim televizijama uveliko traje intenzivna potraga za muzičkim talentima svih generacija, nekadašnji član žirija "Iks faktora" kaže da ne planira da se ponovo nađe u ulozi sudije. Ipak, sa žaljenjem konstatuje da niko od takmičara nije uspeo na pravi način da iskoristi pet minuta slave i napravi karijeru.

Osim što je otpevao najveće hitove "Pilota", Lesendrić je autor i mnogobrojnih pesama koje su snimili drugi pevači. Ipak, u poslednje vreme posvetio se isključivo svojoj karijeri. Uveliko se druži sa publikom na koncertima, a biće još više nastupa posle izlaska novog albuma. Kiki je najavio da će sa bendom ceo februar i mart nastupati širom Srbije i regiona.