NEVENA BOŽOVIĆ PREDSTAVILA NOVI SPOT

Posted in vesti

28/12/2015

Mlada pevačica Nevena Božović predstavila je spot za pesmu Čujem da dolaziš u grad.Mlada pevačica Nevena Božović već je u svojoj karijeri imala nekoliko sjajnih pesama, a sada nam je pripremila još jednu. A u kompletu sa pesmom ide i novi spot. Nevena medjutim kaže da je demo za pesmu snimljen još prošle godine ali da ječekala pravi trenutak da snimi i spot. Muziku i tekst je radila Aleksandra Milutinović sa kojoj je Nevena već saradjivala na pesmi "Bal".

I spot je radila ista, proverena ekipa mladih studenata sa FDU. “ Mnogo mi je lepo kada radim sa njima. Kako me oni više upoznaju, kako ja upoznajem sebe, nalazimo pravi način da se izrazim kroz pesme i spotove. Ja mislim da je ovoga puta to to. U svim detaljima vidim svoj lični pečat. Vidim sebe privatno. Mislim da smo izneli priču na pravi način, i da je sve prirodno u ovom spotu.”

Za razliku od prethodna dva spota, u ovom se Nevena pojavljuje sama, tačnije nema partnera. “Reditelj mi nije dozvolio da ovoga puta imamo još jednog glumca, iako sam ja to htela. Ali mislim da je u pravu. Kao što menjamo aranžmane pesama, kombinaciju instrumenata i samu tematiku pesama, tako je dobro menjati spotove i samu priču” rekla je Nevena Božović.

Pa pogledajte kako to izgleda: