YU GRUPA I (NE)SPOJIVI MUZIČARI NA ISTOM KONCERTU

Posted in vesti

11/12/2015

Najdugovečniji bend u istoriji jugoslovenske i srpske rokenrol scene - "YU grupa", najavio koncert za 17. decembar u novobeogradskoj Hali sportova17. decembra u novobeogradskoj Hali sportova, “YU” grupa proslaviće 45 godina rada. Na rođendanskoj svirci na bini će joj se pridružiti i, kako reče bas gitarista i osnivač ovog rokenrol benda Žika Jelić, sjajni gosti: Radomir Mihajlović Točak, Dušan Kojić Koja, Nikola Čuturilo Čutura, Zoran Kostić Cane i Zoran Milanović.

Petar Jelić, gitarista grupe rekao je da će repertoar biti u skladu sa sloganom koncerta "45 godina čistog rokenrola". “Neće biti hronološki, ali ćemo napraviti put kroz našu karijeru i odsvirati sve što publika očekuje od nas” rekao je najmlađi član benda.

Pevač i gitarista "YU grupe" Dragi Jelić dodao je da će u Hali sportova svirati i šest novih kompozicija sa albuma koji će objaviti sredinom februara. “Drugi put u životu za 45 godina sviraću zajedno sa Točkom na sceni, i nadam se da tu nećemo stati” rekao je Drag ii dodao kako se neizmerno zahvaljuje i Čuturi koji je napisao šest tekstova za novi album najdugovečnijeg rokenrol benda na ovim prostorima.