POSLE TRI DECENIJE FRANO LASIĆ PRED BEOGRADJANIMA

Posted in vesti

04/12/2015Proslavljeni glumac i pevač Frano Lasić održaće koncert u Domu Omladine 16. decembra
Frano Lasić pevaće u Beogradu posle trideset godina, a veče kada bude stao pred publiku doživljava kao omaž vanvremenskim numerama uz koje su odrastale generacije.

Simbolično nazvan Vremeplov, koncert će programski obuhvatati najveće, sada već evergrin hitove, od vremena bivše Jugoslavije do danas. Lasić je govorio i o svojim željama, kada je repertoar u pitanju : “Želja mi je da na ovom koncertu pevam stvari sa kojima sam počeo, ali i pesme drugih autora. Voleo bih da se publika priseti dobrih, starih pesama koje smo svi pevušili i ovo je dobra prilika za to. A kako bi bilo još interesantnije, rešio sam da, kako godinama sviram sa klapama, pozovem svoje prijatelje iz Dalmacije, tako da će mi se tokom koncerta i oni pridružiti na sceni a sviraćemo obrade nekih starih dalmatinskih pesama, ali i obrade Olivera, Gibonni-ja, numera nekih stranih izvođača”.

Budući da je koncert zamišljen kao vremeplov kroz dobru muziku, u intimističkoj atmosferi Lasić je poželeo da sa publikom nakon gotovo tri decenije odsvira pesme koje su i njemu lično drage. “Koncert će biti unplugged i želja mi je da u intimističkoj atmosferi ostvarim kontakt i podelim emociju s publikom. Koncert je nazvan "Vremeplov" i obuhvataće hitove od godine mog rođenja koji su bili tada interesanti i popularni, preko mojih pesama poput "Zagljeni" i "Volim te budalo mala" rekao je Frano koji ne krije uzbuđenje pred nastup.