MASIMO SAVIĆ U BEOGRADU ZA DAN ZALJUBLJENIH

Posted in vesti

24/11/2015

Slavni pevač 14. februara peva u Beogradu!Pevač Masimo Savić vraća se pred beogradsku publiku za Dan zaljubljenih 14. februara sledeće godine koncertom kog najavljuje kao "muzičku supernovu" u Centru "Sava"!

Masimo je proteklog februara, sa tek objavljenim hit albumom "1 dan ljubavi", rasprodao desetak dana unapred Sava centar, a pred novo druženje sa publikom u njemu omiljenoj beogradskoj dvorani kaže da je došlo vreme za velike promene u aranžmanima.

"Mislim da se publika u Beogradu dovoljno naslušala mojih tzv. običnih (u zvučnom smislu) koncerata. Želim beogradskoj publici pružiti jedan stvarno jedinstveni način prezentacije svih mojih hitova s akcentom na posljednji album.Sudar Ivana Popeskića kao aranžera, Alana Bjelinskog kao dirigenta, klasičnog orkestra i mog benda stvoriće tu supernovu", objašnjava Masimo."Dragi ljudi, dođite 14.2.2016. u Sava Centar. Trebamo si!", poziva Masimo sve svoje fanove na zakazano druženje u Beogradu. "Za mene ljubav znači jako puno. Dan zaljubljenih je molba svijeta da se na jedan dan zaborave sve strahote današnjice i otvori put ljubavi. E i kao takav, Dan zaljubljenih je vrlo bitan” dodao je ovaj popularni umetnik.

Sa hit albuma "1 dan ljubavi" Masimo je nedavno objavio spot za pesmu "Zemlja zove oblake". Reč je o pesmi za koju su gitarske deonice snimili Masimo, Nikša Bratoš i cenjeni britanski muzičar Dejvid Rouds.Ulaznice za Masimov beogradski koncert u prodaji su već od utorka 24. novembra po cenama 1.500, 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara na blagajni Sava centra i preko mreža Eventim.