DUGO SMO ČEKALI NA NOVI ALBUM DISCIPLINE KIČME

Posted in vesti

16/11/2015

Kultni bend koji je u samom vrhu muzičke scene na celokupnom prostoru bivše Juge nastavlja da stvara i iznenađuje publiku. U najavi novi album ali i koncerti.U susret izlasku novog albuma, ove nedelje će biti predstavljen novi hit-singl "Zaboravili rokenrol", a dva specijalna klupska koncerta u petak 11. i subotu 12. decembra u beogradskom Klubu Gan predstaviće savršen uvod u novi album, takođe planiran za decembar.

"Album je snimljen pre par meseci u Vrbasu, snimatelj je bio Boris Mladenović, te je na taj način nastavljena saradnja započeta singlovima 'Samo disciplina' i 'Ovisnik o moći', koje će takođe biti deo albuma. I ovog puta na albumu ima dosta session detalja, koncept ustanovljen na prošlom albumu 'Uf', primenjen je i ovde - prva četiri minuta pesme poštuju pop strofa-refren obrazac, da bi se kasnije grupa razigrala. Naravno, ritam i tzv. groove je osnovna ideja vodilja, nema suvišnih tonova” ističe Koja.

Novi album, između ostalog, sadrži tri nova velika hita, od kojih je prvi 'Zaboravili rokenrol' koji će bend izvesti uživo na koncertima Discipline 11 i 12. decembra.