ELEKTRIČNI ORGAZAM OBJAVIO SINGL “BIO SAM LOŠ”

Posted in vesti

13/11/2015

Električni orgazam objavio je spot za novi singl "Bio sam loš" pred slavljeničku turneju povodom 35 godina postojanja. Ceo album izlazi sledeće godine"Bio sam loš" je prvi najavni singl novog albuma radnog naziva "Gde smo sad?" kog beogradski bend namerava da objavi iduće godine.

Pet godina je prošlo od CD-a "To što vidiš to i jeste", i frontmen Srđan Gojković-Gile kaže da je sada pravi trenutak da Električni orgazam sa "Bio sam loš" najavi novi album "koji će imati devet pesama, a prethodiće mu najverovatnije još nekoliko singlova".

Nekadašnji frontmen rokenrol benda Revolveri, Vladimir Jakšić-Musa bio je logičan izbor za režiju spota "Bio sam loš" jer je Električni orgazam sa njim ranije uradio spotove "Ti to možeš" i "Gde god odem". Pored toga na Jakšićevom ovogodišnjem albumu "Na putu neverovatnoće" našla se pesma "Nemam više nijedan dan", koju je napisao Gojković. Spot za tu pesmu režirao je Jakšić.

"Saradnja sa Musom traje jako dugo. Radio sam njim i ranije, producirao sam jedan singl Revolvera devedesetih, a (gitarista Električnog orgazma Branislav Petrović) Banana i (basista Zoran Radomirović) Švaba svirali su sa Revolverima u jednom periodu", podseća Gojković.

Kompletirani su datumi slavljeničke turneje Električnog orgazma, o kojoj smo već pisali, a koja će svoje finale imati pred beogradskom publikom 26. decembra u Domu omladine.