HTV Nini Badrić još uvek nije vratio ukradenu nagradu

Evrovizijska pzredstavnica Hrvatske na ovogodičnjem izboru u Bakuu, Nina Badrić nije dobila statuu Dore, a HTV nema hiljadu evra za novu, pišu hrvatski mediji.

Navodno je hrvatskoj predstavnici na ovogodišnjem Evrosongu bivša urednica Zabavnog programa Elizabet Homsi uručila skulpturu kad je Nina u studiju HTV otpevala pesmu „Nebo“.

Pevačica je potom odložila svoju statuu, koja se u sveopštoj gužvi i čestitanju izgubila. Badrićeva je tek pola sata kasnije shvatila da kući ide praznih ruku, a Elizabet joj je obećala da će joj, ukoliko ta skulptura ne bude pronađena, HTV dati novu. Iako je se to dogodilo pre skoro šest meseci, Nina svoju nagradu još uvek nije dobila, ni staru a ni novu.
Nina je potvrdila za hrvatske medije da statue još nema, dok Elizabet tvrdi da je svesna obećanja, ali da je novac u sklopu njihovog budžeta u međuvremenu potrošen na organizaciju kompletnog evrovizijskog projekta. Nini, ništa drugo ne preostaje nego da Doru pamti po nečem drugom, jer je pitanje da li će statua ikada biti u njenim rukama.