SVE JE SPREMNO ZA MERLINOVE NASTUPE U ARENI

Posted in vesti

21/10/2015

Četiri godine od fenomenalnih nastupa u prepunoj Kombank Areni tri dana za redom, bosanskom kantautoru i pevaču Dinu Merlinu proletele su, a sad je spreman za nove… Ove godine biće ih “samo” dva



Sećanja sa trodnevnog spektakla koji je priredio predhodnog puta, su toliko sveža da nije ni svestan koliko ga se publika uželela. Više od 60 hiljada mladih i starih pevalo je u glas sa Merlinom te 2011. godine, ali je ove godine uprkos velikoj potražnji i brzoj prodaji karata, odlučio da ima samo dva. Kaže da mu se to uklapa u plan već dogovorenih nastupa. Kako i sam kaže ta tri koncerta za njega su istorija, pa valjda zato neće ponavljati baš ništa od već viđenog na sceni. S tim u vezi, na ovogodišnjim koncertima neće biti gostiju poput Joksimovića ili Vesne Zmijanac već će na bini biti sam, naravno sa svojim muzičarima. I repertoar će sasvim sigurno biti drugačiji, jer je Merlin u međuvremenu izdao vema prihvaćen i popularan album “Nacional”.

"Stvari se moraju menjati jer ja ne volim da se ponavljam, i to je razlog zašto će sada to biti drugačije", dodao je Dino.