NEVENA BOŽOVIĆ PRIPREMA NOVI SINGL

Posted in vesti

06/10/2015

Mlada pevačica Nevena Božović, nekadašnja učesnica muzičkog talent šou programa "Prvi glas Srbije", raskošnim vokalom osvojila je brojne fanove na domaćoj muzičkoj sceni, a sad priprema novi singlPosle pesama "Pogledaj me", "Znam da noćas gubim te", "Tačka", "Bal" i "Trebam tebe", ovog meseca obradovaće publiku još jednom pesmom. Talentovana muzičarka ostaje verna svom stilu, pa će i nove pesme biti u pop-rok maniru. Bar tako najavljuje. “Nisam sigurna da li će prvo biti objavljena balada ili pesma bržeg ritma" kaže Nevena i dodaje da je prikupila dosta materijala različitih autora, ali ima i pesama koje je sama pisala.

Nevena će do novi singl objaviti do kraja ovog meseca. Kompletan album, kako kaže, priželjkuje da objavi početkom sledeće godine, a na njemu će se naći i sve do sada snimljene pesme. Kako kaže, u planu su i drugačiji spotovi, ali i mnogo više koncerata nego prethodnih godina.

“Sa bendom sa kojim nastupam uradiću obrade nekih starih hitova, a što se tiče spotova, želim da me ljudi vide u drugačijem izdanju. Više neće biti ljubavne priče sa Milošem Bikovićem, već nešto novo” istakla je pevačica.Iako je već imala priliku da peva sa koleginicama, Sarom Jovanović i Mirnom Radulović, Nevena otkriva da opet razmišlja o duetu, ali ne i sa kim će ga snimiti: “Sa Sarom i Mirnom se redovno čujem i družimo se, ali poslovno ne sarađujemo” . Za kraj je rekla da ima nekoliko ponuda za duet, ali da još nije odlučila sa kim će ga snimiti.