FRAJLE VREDNO RADE I PREKO LETA

Posted in vesti

Frajle uskoro izbacuju novi album, a tokom vrelih letnjih dana vredno su radile na njegovom omotu koji je pripreman na 40 stepeni

Za šest godina prešle su više od 400 000 kilometara, podelile više od 400 000 autograma, imale više od hiljadu nastupa širom regiona .Samo su u jednoj nedelji ovog leta prešle 3000 kilometara, snimile singl "Menjam dane" koji je već postao hit i tako napravile najbolju uvertiru za novi album "B strana ljubavi".Uprkos mnogobrojnim obavezama, imale su vremena i da uživaju uprkos poslu: "Ovo je radno leto, bez opuštanja, ako želimo da nam se sve želje ostvare. Prva je novi album, privodimo ga kraju, nije bilo lako slikati se za omot na vrelom asfaltu, ali sve smo izdržale. Pre slikanja šminka, frizura, nameštanje, a posle polivanje hladnom vodom i zezanje…” Ove četiri šarmantne novosadjanke su imale sjajne nastupe u Dubrovniku i Puli, a novi singl je već postao obavezni deo repertoara. “Srca su nam puna kad čujemo da publika zna već celu pesmu, pevamo u istom ritmu…”

Frajle ističu da im je druga želja promocija novog albuma. “Zato nas čeka još burnija jesen, a onda šlag na kompletnu priču, koncerti u Beogradu i Novom Sadu", otkrivaju samo deo planova Frajle.