JOŠ JEDAN SPOT OD ”VAN GOG-a”

Popularna rok grupa "Van Gog" obradovala je publiku svojim novim video spotom sa beogradskih koncerata održanih u Hali sportova, 11. i 12.decembra prošle godine.Članovi sastava ''Van Gog'' odlučili su se da od svih numera sa koncerata u Beogradu, objave baš ''live'' video za pesmu ''Anđele moj brate'', uprkos tome što je sa novog albuma ''Neumeren u svemu'' za nju ekranizovan spot, u kome glavnu ulogu tumači maestralni glumac Petar Božović.

Zbog odlične reakcije publike na nastupima tokom aktuelne turneje ''Licem u lice'' upravo ovom pesmom, bend je odlučio da se oduži svojim vernim fanovima ''live'' verzijom spota za pomenutu pesmu.Inače, bend nastavlja turneju ''Licem u lice'' nastupima u Zmajevu (20.juna), na ''Summer Fest-u'' u Mostaru (26.06), na ''Arsenal Fest-u'' u Kragujevcu (27.juna), te zbog velikog interesovanja po drugi put u Banja Luci (28.juna), kao i na ''Drinskoj regati'' u Bajinoj Bašti (17.jula).

U narednom periodu, 24. juna zakazana je još jedna promocija knjige ''Tragovi prošlosti'' u Kulturnom centru Pančevo, a za tu priliku bend je odlučio da sve prisutne Pančevce obraduje mini akustik nastupom.

Atmosferu iz Hale sportova možete pogledati u novom spotu "Anđele moj brate".