BOJANA STAMENOV SPREMNA ZA EVROPU

Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu, u želji da se probije na evropsko tržište snima album na engleskom jeziku. Pre toga, održaće koncert u “Sava Centru”.

Bojana Stamenov koja je osvojila 10. mesto na Eurosongu u Beču, pridobila je ozbiljnu pažnju medija tokom ovog muzičkog takmičenja. O njoj i njenoj harizmi i glasu pisale su najuglednije novine u Austriji, Nemačkoj, Velikoj Britaniji…. Ali pre nego što se posveti inostranoj karijeri, obradovaće Beograđane koncertom koji je zakazan za 13. jun u “Centru Sava”.

Vladimir Graić Graja, kompozitor pesme sa kojom se Bojana predstavila na 60. Eurosongu u Beču kaže da ceo tim koji će raditi na ovom projektu dati sve od sebe da pesme budu moderne i profesionalno urađene. "Nakon Bojaninog koncerta koji je zakazan za 13. juna u centru 'Sava', krećemo sa radom i snimanjem. Nećemo davati nikakve rokove, niti želimo da se time opterećujemo, ali želimo da najavimo da spremamo nešto veliko. Evropa je prihvatila Bojanu i to hoćemo da iskoritismo", kaže Graja koji je pevačicina najveća podrška.