POČELE PROBE NA SCENI EUROSONGA

Naša predstavnica Bojana Stamenov na ovom prestižnom muzičkom takmičenju, prvu probu u Beču imaće sutra, a danas je na velikoj sceni probu imao makedonski predstvanik Daniel Kajmakoski.

U bečkoj dvorani "Štathale" tokom današnjeg dana održane su prve probe kandidata, među kojima je, od zemalja bivše Jugoslavije, bio Daniel Kajmakoski, predstavnik Makedonije.
Predstavnik Makedonije na 60. Pesmi Evrovizije, rekao je da mu je čast što učestvuje na ovom jubilarnom takmičenju na kojem gotovo svi učesnici nastupaju sa pravim hitovima, dodajući da će biti žestoka konkurencija.

Na konferenciji za novinare otkrio je još nekoliko detalja, poput onog kako je tj. po kome je dobio ime. A koincidencija je neverovatna, jer je kako je rekao, njegova mama bila veliki fan pesme “Džuli” koju je Daniel Popović izveo baš na Evroviziji.
“Moja majka, dajući mi to ime, kao da je predosećala da ću učestvovati na Evrosongu”, rekao je u šali, dodajući da mu je majka bila podrška kada je izgubio nadu u muziku. Što se tiče pesme sa kojom nastupa, ona je na engleskom, jer, kako kaže, na makedonskom nije uspeo da ispriča priču kako je hteo i istakao da je ponosan što je deo Eurosonga ove godine. “Svi imaju dobre pesme, velike hitove. Biće teško za sve nas”, zaključio je Kajmakoski. Tokom sutrašnjeg dana nastavaljaju se probe za prvo polufinale, a među onima koji će isprobati svoju pesmu i koreografiju na bini u bečkoj dvorani "Štathale", biće i predstavnik Srbije Bojana Stamenov, koja je već otputovala u Beč sa kompletnim timom.