EKRANIZOVANA PESMA KOJOM ĆEMO SE TAKMIČITI NA EUROSNGU

Naša ovogodišnja predstavnica na pesmi Evrovizije, Bojana Stamenov, ekranizovala je pesmu koju će izvesti na ovom prestižnom muzičkom takmičenju. Numera, koja u verziji na engleskom nosi naziv "Beauty never lies", sada ima i svoj video zapis. Mi vam ga premijerno prikazujemo!

Moćan glas naše Bojane , koja će nas 19. maja predstavljati u Beču dominira spotom, i naglašava snažnu poruku pesme. Englesku verzija pesme “Ceo svet je moj” Vladimira Graića Graje, napisao je Amerikanac Čarli Mejson, tekstopisac numere “Rise like a phoenix” sa kojom je Končita Vurst prošle godine trijumfovala na “Evrosongu”. Bojana je ovih dana vredno radila na ovoj verziji pesme sa kojom će pokušati da trijunfuje na 60.-om Eurosongu. U planu je da se snime još i francuska, španska i nemačka verzija pesme “Ceo svet je moj”, kao i remiks. Jubilarni 60. “Evrosong” biće održan od 19. do 23. maja u Beču, a žrebom je odlučeno da srpski predstvnik peva prve polufinalne večeri 19. maja. U slučaju da još uvek niste čuli pesmu koja je 15. februara izabrana i od strane publike ali i stručnog žirija za ovogodišnje predstvaljanje na Evroviziji, evo prilike da to učinite sada. Inače, tradicionalno licitiranje na kladionicama uoči Eurosonga, vraća nas medju favorite za pobedu posle nekoliko godina, jer prema poslednjim procenama najvećih fanova ovog muzičkog takmičenja nalazimo se na desetom mestu sa kvotom 17.

Povodom učešća na Evroviziji, Bojana je izjavila da je sve više uzbudjena zbog ukazane časti da Srbiju predstavi u Beču i dodala da su pripreme za nastup, uveliko u toku. “Srpska evrovizijska delegacija potrudila se da pesmu "Ceo svet je moj" predstavim najširoj publici u Evropi, njenu poruku i mene kao izvođača. Trenutno se rade verzije pesama na više jezika. O detaljima nastupa i garderobi ne mogu da govorim, jer će to, naravno, biti iznenađenje do samog nastupa na evrovizijskoj sceni u Beču” izjavila je ova talentovana pevačica.