GIBONNI KRAJEM DECEMBRA PEVA U “SAVA CENTRU”

Džiboni se vraća u Beograd sa dva specijalna prednovogodišnja koncerta nazvana "Gibonni Acoustic" a sviraće 21. i 22. decembra u Sava centru.

Kantautor iz Splita poznat po osobenom spoju roka, savremenog popa i dalmatinskog zvuka, i hitovima poput "Oprosti", "Žedam", "Libar", "Tempera"... predstaviće se ovaj put beogradskoj publici intimnijom akustičarsku svirku u prestižnom Sava centru.

A kako je sam rekao, ovoga puta će na repertoaru biti i pesama za koje nije bilo vremena u Areni. Gibonni ističe da neke singlove namerno nije interpretirao na prošlogodišnjem koncertu u Beogradu jer nisu odgovarali atmosferi, jer traže intimniju vezu sa publikom koja je moguća u “Centru Sava” i dodaje: " Sve počiva na emociji, na tome koliko si izabrao pravu pjesmu i koliko se možeš u nju unijeti. To je najvažnija stvar". Inače, Gibonn je nedavno objavio zajednički singl/spot "Non credere" sa italijanskim pevačem Danilom Sakom (Sacco) za koji je karakteristično to što je sniman pod vodom. Režiser Matko Petrić ovog leta u Veneciji, Splitu, Šibeniku, Komiži i Rogoznici snimio je vizuelno atraktivni spot, uglavnom satkan od podvodnih scena, a evo i kako to izgleda