VAN GOG U TRCI ZA BEST ADRIA ACT

Posle sedam godina otkako je beogradski rok bend doneo ovu prestižnu nagradu našoj zemlji, popularni sastav se naoštrio da fanove ponovo obraduje. Grupa Van Gog predstavnik je Srbije u trci za nagradu Best Adrija act na ovogodišnjem MTV EMA takmičenju, a konkurenti za istu kategoriju najboljeg u regionu su i bendovi iz Slovenije, Hrvatske i Crne Gore.
Posle sedam godina otkako je beogradski rok bend doneo ovu prestižnu nagradu našoj zemlji, popularni sastav se naoštrio da fanove ponovo obraduje i pokaže da je rokenrolu i dalje mesto na glavnoj sceni Srbije.
Frontmen ovog popularnog benda Zvonimir Đukić Đule je rekao da im je čast što su po drugi put nominovani za ovo priznanje. Kako je istakao to ih motiviše da u što boljem svetlu razviju zastavu rok muzike i opravdaju očekivanja svih svojih fanova, bez čije podrške ova nominacija neće dobiti krunu.
Publika bira pobednika glasanjem do 21. oktobra na sajtu MTV EMA. Inače, pored našeg benda, na "2014 MTV Europe Music Awards" u različitim kategorijama nominovani su i: Arijana Grande, Keti Peri, Eminem, Majlis Sajrus, Bijonse, Džastin Biber, Džastin Timberlejk i mnogi drugi, a ceremoniju dodele će voditi Niki Minjaž.