Kristina Kovač: Željko treba te ubaciti u mašinicu za meso!

Ponovo svađa između Željka i Kristine! Poznato je da se ova dva člana žirija „X faktora“ najmanje slažu, a u najnovijoj raspravi Kristina je otišla korak dalje!

Iako je ova oštra članica žirija izjavila da je takmičar na sceni baš „njena šolja čaja“ otpevavši baladu na engleskom jeziku, Željko se oglušio o Kristinin komentar i upitao takmičara: „ A znaš li neku sevdalinku da otpevaš?“, što je izazvalo nezadovoljstvo kod Kristine Kovač: „ Željko, kako si bezobrazan! Nemoj da ga teraš, pusti ga, molim te!“

Joksimović je ostao pri svom, te je još oštrije upitao kandidata: „Da li znaš ili ne znaš?“ Tek pošto je takmičar otpevao sevdalinku i otišao sa scene, nastao je haos! Kristina nije mogla da se suzdrži te je Joksinoviću bez ustezanja rekla: „Željko, znači, treba te ubacuti u mašinicu za meso!”, ali ni Željko joj nije ostao dužan! “Ma nemoj da pričaš da su mu mama i tata pevali Bijonse!” – rekao je samouvereno Joksimović.

Željko Joksimović i Kristina Kovač se ne podnose već 10 godina, a šta je razlog pročitajte samo u novom broju SCANDAL!-a koji je u prodaji od sutra na svim kioscima.
Kako se svađa završila imaćemo priliku da vidimo u novoj epizodi “X aktora” u utorak, 21:15 na TV Pink!