The Most Fest posetilo skoro 20.000 ljudi!

THE MOST FEST u Bajinoj Basti pokrenut je kao ideja za uživanjem I dobrom zabavom 2007.godine I uključivala nastup YU GRUPE I ATOMSKOG SKLONIŠTA koji su nastupali pred oko 9.000 posetilaca.U međuvremenu ova manifestacija koja se održava u okviru Drinske Regate prerasla je u višednevni festival koji u proteklih nekoliko godina okuplja najbolje bendove iz Srbije I regiona,a od ove godine predviđeno je I učesće stranih izvođača.

Ovogodisnji MOST FEST u Bajinoj Basti otvoren je 18.jula takmicenjem neafirmisanih bendova.Istog datuma kao zvezda veceri nastupio je cuveni gitarista iz Teksasa Lance Lopez.

U petak 19.jula vise nego uspesne nastupe imali su Toni Cetinski,sarajevski bend Plavi Orkstar I rok grupa iz Gornjeg Milanovca Bjesovi.

U subotu 19.jula nastupali su Kiki I Piloti,hrvatska rok grupa Hladno Pivo I beogradski sastav Hypnotized.

Simbolicna cena komplet karata od samo 500 dinara za sve dane Most Festa privukla je blizu 20.000 posetilaca.Ove godine cene pića I hrane na prostoru gde se održava manifestacija bile su dosta povoljnije nego prethodnih godina. Cena kampa na ovogodišnjem Most Festu bila je 200 dinara po osobi.

Jedna od zanimljivijih manifestacija u našoj zemlji koju svakako vredi posetiti.