Sergej Ćetković će predstavljati Crnu Goru na Evrosongu 2014. godine

“Nudili su mi da ove godine predstavljam Crnu Goru na Evrosongu, ali nisam neko ko će da se prihvati tako nečeg i u poslednji čas spremi pesmu za deset dana”, rekao je Sergej Ćetković, popularni pevač, dve nedelje uoči nastupa u beogradskoj Areni. “Ako bog da, sledeće godine ćemo to na vreme uraditi. U tom slučaju neću praviti pesmu koja će se svideti Evropi, već ću biti ono što jesam. Produkcijski treba pratiti trend i biti na visini zadatka, ali se mora zadržati lični pečat”, dodao je Sergej.

Sergej Ćetković, kao miljenik ženke populacije prvenstveno zbog predivnih balada, glasa, ali i velikog srca, istakao je da je posle skoro tri godine spreman za “Arenu”, uprkos uvek prisutnoj tremi, i pozvao Beograđane da praznik ljubavi proslave uz njegove note, te da se zaljube ako već nisu.

Na pitanje, kojom pesmom će se početi koncert pred beogradjanima, Sergej je ostao tajanstven, želeći da iznenađenje sačuva za početak svirke, ali je naglasio da će uvodna pesma trajati onoliko, koliko publika bude želela, do tri sata. Naglasio je i da se raduje koncertu, i da će se na repertoaru naći stare pesme u novim aranžmanima, kao i dve nove kojima najavljujem svoj šesti album.


Kada je reč o gostima na koncertu, ovaj popularni pevač je rekao da još uvek nije siguran da li će ih biti sa naših prostora, ali će biti jedan iz inostranstva. I to iz Italije.

“ Radi se o Italijanu Salu da Vinčiju sa kojim sam prepevao na italijanski moje „Poglede u tami“. Sal je krenuo svoj let ka zvezdama, u domovini je jako popularan. On je Napolitanac, sa svim divnim lirskim ukrasima, i što je najbitnije, savršeno peva. Arena je nadam se samo početak naše saradnje, i možda se ova ‘italijanska saradnja‘ desi na CD-u”, otkrio je Sergej. I dok sa nestrpljenjem očekujemo i njegov koncert ali i novi album, uživajte u poslednjem singlu koji se zove “Još volim te” …