Najlepši koncerti za Dan zaljubljenih

Bliži se 14. februar, poznat i kao Dan zaljubljenih, što je dobra prilika da sa dragom osobom izaberete i posetite neki od koncerta iz ovogodišnje ponude. To što nema Tonija Cetinskog, Nena Belana, grupe „Jinx” i drugih na koje smo navikli prethodnih godina, ne znači da izbor nije dobar. Evo koga ćemo moći da vidimo i čujemo tog dana u Beogradu.


Josipa Lisac, pevačica jedinstvenog glasa i pojave, održaće koncert u Sava centru, kada će ujedno proslaviti rođendan i obeležiti 40 godina od izlaska čuvenog albuma „Dnevnik jedne ljubavi”. Ulaznice su u prodaji po cenama od 1.600, 1.900, 2.200 i 2.500 dinara.


Sergej Ćetković, jedan od omiljenih pevača pop muzike ulepšaće mnogima Dan zaljubljenih u Kombank areni. „Spremamo još jedno lepo muzičko veče sa malo drugačijom i intimnijom atmosferom”, navodi Sergej. Ulaznice koštaju od 1.500 do 2.700 dinara.


Urban&4, jedan od najoriginalnijih predstavnika hrvatske alternativne rok scene na čelu sa Damirom Urbanom, održaće koncert u beogradskom Domu omladine. Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.200 dinara.


Grupa Vampiri održaće koncert u baru „Brankov", u intimnom klupskom ambijentu. „Ovaj koncert će po mnogo ćemu imati posebnu notu. Biće i nekoliko gostiju koji će sigurno obradovati publiku”, najavljuje frontmen benda Vladimir Eraković Era.


Zoran Predin, zaljubljenima će svirati na Kolarcu. Koncert za zaljubljene je Predinov novi program koji izvodi sa svojim triom, koji se sastoji od gitare, harmonike i trube. Kako kaže, sve će to začiniti elektronskim ritmovima i lupovima. Karte su 1.200, 1.500 i 1.700 dinara.