Tonny Montano u Domu omladine

Nakon višegodišnje pauze i odsustva sa scene, grupa Tonny Montano ponovo je na okupu i održaće veliki koncert u Domu omladine u Beogradu, u petak 25. januara. Repertoar će obuhvatiti presek celokupne karijere grupe sa naglaskom na prve albume, uz podršku velikog broja gostiju i prijatelja.

Nova, donekle podmlađena postava spremna je da vam u narednom periodu priušti sve draži punokrvnog rokenrola i podseti zbog čega je punila koncertne dvorane širom stare Jugoslavije u drugoj polovini 80-ih. "Perač prozora", "Svi se sada njišu", "10 godina" i sve one pesme koje ste rado slušali i voleli ponovo ćete moći da čujete onako kako te pesme najbolje i zvuče - uživo.
Kao poklon svima onima koji su oduvek poštovali i voleli njihov rad, grupa je u novembru 2012. snimila dve pesme - potpuno novu "Neću da budem šljam!" i studijsku verziju stare dobre "Ona i njen doberman". U narednom period, grupa planira da periodično snima i objavljuje nove pesme koje će na kraju biti objedinjene i objavljene kao album. Za to vreme biće I nekoliko koncerata, a na ovom u Beogradu, kao gosti će se pojaviti: Kiki Lesendrić(Piloti), Era i Tomke (Vampiri), Aca i Džekac (Ortodox Celts), Ranđa (Neverne bebe) i gosti iznenađenja.