Novi singlovi i spotovi za kraj 2012.

Najiščekivaniji album godine u regionu, Severinin "Dobrodošao u klub", biće objavljen u digitalnom formatu, u petak tačno u podne. Album će biti predstavljen s dva singla, "Uzbuna" i "Ko me tjero".
"Uzbuna" će se premijerno prikazati na Severininoj Facebook stranici www.facebook.com/severina u petak u podne, a spot za pesmu "Ko me tjero" svoju će premijeru doživeti do kraja godine. "Uzbuna" je vesela pop pesma koju potpisuje provereni dvojac, Miloš Roganović i Filip Miletić, većinski autori pesama na albumu.

"Ja ne znam za sebe tablete ne vrijede, Od prvog do prvog Ja mislim na tebe" - stihovi su kojima će Severina podići uzbunu na regionalnoj muzičkoj sceni, a otkriveni su pre dva dana upravo putem službene Severinine Facebook stranice. Za scenario i režiju spota zaslužni su redatelji Dafne Jemeršić i Predrag Ličina koji su za lokaciju snimanja spota odabrali jedan zagrebački lunapark, a spot odlično dočaruje veselu i propšnu melodiju, zaraznog karaktera.

AI Željko Samardžić je rešio da svoje fanove obraduje novim pesmama, ali će njegov album svetlost dana ugledati u januaru sledeće godine. Kao najavu albuma, Željko je publici već predstavio prvi singl "Zaustavite januar".a publika će uskoro videti i spot za ovaj singl. Uprkos Željkovim željama, januar, samo što nije, a ukoliko nemate pojma o čemu pričamo, tj pišemo, evo poslušajte: