Bajaga za Novu godinu na Zlatiboru, Čorba u Andrićgradu

Bajaga i “Instruktori” nastupiće 31. decembra na dočeku Nove godine na Zlatiboru, a na set-listi će se naći neke pesme koje bend dugo nije svirao uživo, kao što su “Balkan” i “Još te volim”
Kraljev trg je idealno mesto za doček, a organizatori očekuju dolazak više od 25.000 gostiju iz Srbije i regiona. “Imamo dosta brzih pesama, dobrih da za novogodišnje veče ugrejemo publiku. Prethodno nas očekuju koncerti u Sarajevu, Ljubljani i Mariboru. Na ovim nastupima ćemo overiti novi program i onda stižemo na Zlatibor u top-formi, poručio je pevač Momčilo Bajagić.

A u najluđoj noći u kamengradu Emira Kusturice, na Trgu Nikole Tesle, sve posetioce čeka besplatan rok koncert.
Na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu za Novu godinu nastupiće “Riblja čorba”, a ulaz na koncert biće besplatan. Legendarna rok grupa će promovisati album “Uzbuna”, a prethodno će Bora Đorđević u 16 časova publici predstaviti knjigu “Šta je pesnik hteo da kaže”, u izdanju Kompanije Novosti. Svoju autobiografiju “Riblja čorba uživo” promovisaće i bas gitarista Miša Aleksić, a 31. decembra proslavljeni režiser Emir Kusturica otvoriće u Andrićgradu poslovne objekte Nove banke, “Moje apoteke”, zlatare “Knežević”, oftalmološku radnju, pekaru i pivnicu. Kusturica će svečano otvoriti i glavni korzo Andrićgrada, Ulicu Mlade Bosne, uz muzičku podršku trubačkog orkestra Dejana Petrovića.