Grupa „Smak“ spremna za koncert u Areni

Legendarna kragujevačka rok grupa "Smak" održaće 29. decembra, posle gotovo dve decenije, koncert u "Kombank areni" u Beogradu. Na sceni će zajedno biti osnivač "Smaka" Radomir Mihajlović Točak i bubnjar Slobodan Stojanović Kepa, prvi pevač Boris Aranđelović, pojačani za ovu priliku mlađim snagama.
U prostorijama kragujevačkog Doma omladine već dva meseca vredno rade i uvežbavaju odavno poznate hitove poput "Crne dame", "Šumadijskog bluza" i "Ulaska u harem". Za veliki povratnički koncert pripremaju i novu verziju "Nevidljivih terazija", prvi put objavljenu 1978, ali i drugih numera.
Slobodan Stojanović Kepa, obećao je u ime ovog benda, da će svi oni koji budu prisutni na koncertu, maksimalno uživati jer ih očekuje dobar provod i dodado: “Pesme su nam i dalje popularne, a obožavaoci nas nisu zaboravili iako u starom sastavu nismo svirali gotovo 20 godina.” Upravo je Kepa bio inicijator ideje da se "Smak" ponovo okupi, a podrška ostalih članova benda, nije izostala. Po njegovim rečima, iako se pojedini članovi benda nisu videli godinama, brzo su uspostavili ritam i oživeli muziku po kojoj su dugo bili prepoznatljivi na prostorima bivše Jugoslavije.

Pričaju još da je pevač Boris, koji poslednjih 20 godina živi u Holandiji, odmah prihvatio ideju, baš kao i Točak, jedan od najboljih i najuticajnijih gitarista čvrstih rifova, koji živi u Beogradu. "Smak" je, inače, jedna od retkih grupa, čak i na svetskom nivou, koja ima dva bubnjara. U najvećoj dvorani na Balkanu nastupiće u sastavu: Boris Aranđelović (pevač), Radomir Mihajlović Točak i Mikica Milosavljević (gitare), Slobodan Stojanović Kepa i Dejan Stojanović Kepa (bubnjevi), Zoran Milanović (bas gitara) i Dejan Zdravevski (klavijature).