Pročitajte nove Severinine pesme

Putem službene Facebook stranice hrvatska pevačica Severina Vučković je ovoga vikenda najavila izlazak svog novog albuma "Dobrodošao u klub".
Otkriveno je da će sledeći singl "Uzbuna" izaći vrlo skoro, a svoju premijeru doživeće ove nedelje upravo putem društvenih medija, odnosno Youtube, Facebook i Twitter službenih kanala.

Takođe, dok obožavaoci s nestrpljenjem iščekuju izlazak novoga albuma, na Facebooku je objavljen deo tekstova pesama. Tako je otkriveno da će se na albumu uz novih 10 pesama, naći i Severinini hitovi “Bred Pit”, “Grad bez Ljudi” i “Italiana”, koji zajedno imaju preko 50 miliona pregleda na Youtube-u.

Svesna popularnosti interneta i društvenih medija, upravo je putem svoje Facebook stranice, koja broji gotovo 300 thiljada fanova, objavila delove tekstova pesama sa novog albuma. Time je otkriveno da će se na albumu naći pesme “Dobrodošao u klub”, “Tarapana”, “Postelja od vina”,” Kamen oko vrata”, “Slaba na slabića”, zatim “Tango” odnosno duet sa Željkom Bebekom, Severinina autorska pesma “Ostavljena”… Fanovi na Facebooku već biraju svoje trenutne favorite, a posebno se ističe i pesma “Ko me tjero”: